2015 YILI ETKİNLİKLERİ

30 MART DÜNYA BİPOLAR GÜNÜ 2015 YILI ETKİNLİKLERİ

30 Mart ünlü ressam Van Gogh’un doğum gününe atfen “Dünya Bipolar Günü” olarak ISBD (Uluslararası Bipolar Bozukluklar Derneği) tarafından ilan edilmiştir. Bu amaçla, derneğimizin de katılımıyla aşağıdaki etkinlikler düzenlenmiştir:

1.     “Bipolar Olmak” başlıklı bir forum. Bu forum, Bipolar Yaşam Derneği ve Sibel Çakır’ın katkıları, Bipolar Bozukluklar Derneği-Türkiye” ile ortaklaşa düzenlediğimiz bir etkinlik. 30 Mart günü saat 13.30 de Taksim Point Hotel’de başlayacak. Bu forumda hasta, hasta yakınları ve ruh sağlığı alanında çalışanların ortaklaşa rol almasını bekliyoruz. İçinde bilgilendirici konuşmalar, hasta ve hasta yakını deneyimleri ve hastalar tarafından sahnelenecek bir tiyatro gösterisi olacak. Saat 16:30 a kadar sürmesi bekleniyor ve sonunda gerekli izinler alınabilirse, Taksim Beyoğlunda Bipolar Yürüyüşünü gerçekleştireceğiz.

2.   "İki Kutuptan Şarkılar" başlıklı bir dinleti. Bu organizasyon da Lityum Derneği ve Ayşegül Özerdem’in katkıları ile Bipolar Bozukluklar Derneği-Türkiye ve Bipolar Yaşam Derneği ile ortaklaşa gerçekleştireceğimiz bir diğer etkinlik. Yine 30 Mart günü Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü B Toplantı Salonu’nda saat 20:00 de başlayacak. Piyano eşliğinde bipolar bozukluğu olduğu bilinen besteci ve şarkıcıların çeşitli eserlerini değerli soprano ve tenorlarımızdan dinleyeceğiz. Bu organizasyonun davetiyelerini Point Hotel’deki forum sırasında temin edebilirsiniz.  Dinletinin duyurusu için
 buraya tıklayabilirsiniz

Bu etkinliklere katılımınız ve desteğiniz hepimize güç verecektir. Şimdiden teşekkürler.

Sevgi ve selamlarımızla,

Lityum Derneği Yönetim Kurulu