ZiYARET

İsim:önder altın
E-mail:evrimdegerikalanlarhotmail.com
Zaman:17.04.2017, 20:18 (UTC)
Mesaj:baharatları özellİkle Hindistan cevİzİ ve zedecal ve zencefil ağırlıklı bir kür hazırladım eylül ekim ve kasım aralık ve ocağa kadar kendimi kontrol edebildİm .
aynı etkiyi fluanksol depotla da bir dönem göturebildim akinetonla

İsim:izmir
Zaman:19.01.2016, 07:49 (UTC)
Mesaj:benim annem bipolar. benim duygularım da çok çabuk değişebiliyor aniden sinirlenip kendime hakim olamıyorum ağzımdan köttü şeyler çıkıyor elim titriyor başım dönüyor. yada birini sevdiysem yanlış insan olsada aşırı bağlanıyorum vazgeçemiyorum. annem benim küçüklüğümden beri hatta sürekli ilaç kullanıyor kardeşim olamadı ilaçları bırakamadığı için. lisede banada depresyon dediler ergenlik dönemi ile ilgiliymiş. şuan doktora gitmekten korkuyorum ama bu duygu değişimlerinden bir öyle bir böyle olmaktan bıktım. bazen kendimden bile nefret ediyorum. ne yapacağım ben

İsim:neva
Zaman:26.08.2012, 15:30 (UTC)
Mesaj:Öncelikle herkese merhaba demek istiyorum.Benim bundan 1 buçuk yıl öncesine kadar bir ilişkim vardı ve 7 ay kadar bir süre sürdü.Erkek arkadaşım beni sürekli yapmadığım şeylerden dolayı suçluyordu,sürekli onu aldattığımı ileri sürüyordu.Bir gün çok mutluyken başka bir gün çok mutsuz olabiliyordu.Terkedilme kaygısı yaşadığı için beni aldattı tabi bunu sonradan öğrendim ..İnternet üzerinden kızlarla yaptığı yazışmaları gördüm onlara da bi ton yalan söylemiş.Ailesinin çok zengin olduğundan bahsetmiş halbuki tam tersi.Ben de bunları öğrenince ondan ayrıldım.Çok ağladı beni ölümle bile tehdit etti.1buçuk sene geçmesine rağmen sürekli arıyo.Bana geçenlerde rahatsız olduğunu bunun da bipolar bozukluktan kaynaklandığını söyledi.Ağlama krizlerine giriyormuş burnu kanıyormuş hatta .İlaçlarını kullanmadığını söyledi.İnanırmısınız bu insan bi sağlık çalışanı.Benden yardım istedi.Ona geri dönersem tedavi olurmuş.Ben ondan açıkçası tedirgin oluyorum ve bir yandan onun iyileşmesini istiyorum.Ölene kadar peşimi bırakmıcanı ve öldürebileceğini iddia ediyor.Lütfen bana yardım edin onun yüzünden psikiyatriste gitmek zorunda kaldım.Önerilerinizi bekliyorum..Şimdiden teşekkür ederim.